Külsős munkatársat keresünk a Carbon.Crane csapatába!

Rólunk:

A Greengage különdíjjal jutalmazott és a The ESG Institute által ajánlott Karbon Monitorjainkkal olyan hazai és nemzetközi cégeket segítünk digitális karbonlábnyomuk csökkentésében, mint például a Mastercard, az EON és a Blikk.hu (Ringier). Mivel mi is ügyelünk a karbonlábnyomunkra az időszakosan szükséges plusz kapacitásokat első körben külsős partnerrel szeretnénk megoldani.

Feladat:
  • Weboldalak és email kampányok karbonlábnyomának csökkentését segítő dashboardok építése, monitorozása
  • Power BI riportok készítése és menedzselése
Szükséges tapasztalat egytől ötös skálán (ahol 1 a nagyon kevés tudás, 5 pedig a profi):
  • Power BI 4-es szintű kezelése
  • Structured Query Language 4-es szintű használata
  • Python 2-es szintű ismerete
  • Az adatok érkeztetésében, manipulálásában való tapasztalat
  • DAX és a Power Query ismerete
Amit kínálunk:
  • Munkavégzés külsős alvállalkozóként
  • Kezdetben 4 órás munkavégzés
  • Progresszív cégvezetés
Magadra ismertél? Küldd el önéletrajzodat fizetési igényed megjelölésével a hr@crane.hu e-mail címre és dolgozz velünk a marketing karbonsemlegesítésén!
Bővebb információkért látogass el LinkedIn oldalunkra vagy a Carbon.Crane weboldalára!

Ez vár rád nálunk

4 nap
HO

Nagy
önállóság

Családbarát
légkör

Környezet-
tudatosság

Egészség-
tudatosság

Támogató
csapat

Ezt várjuk tőled

Légy
ambiciózus

Használd
a tudásod

Merj
dönteni

Cselekedj

Vond be
a többieket

Lelkesíts

Nyitott pozícióink

Olyan emberekkel szeretünk együtt dolgozni, akik legalább egy dologhoz jobban értenek, mint mi. Nem találtad meg azt a pozíciót, amit kerestél, de szerinted nálunk lenne a helyed? Küldd el a CV-d!

Küldd el a CV-d!

BI Analyst

Van már tapasztalatod Power BI riportok készítésében és menedzselésében, de szeretnél még fejlődni? Szívesen dolgoznál a digitális kommunikáció karbonlábnyomának csökkentésén? A Carbon.Crane csapatába keressünk egy olyan külsős kollégát, aki szívesen megismerné és kipróbálná az általunk fejlesztett egyedülálló technológiát! Az együttműködés elején várhatóan napi 4 órában számítunk majd rád.

RÉSZLETEK

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd e-mailben megkapni legfrissebb híreinket? Iratkozz fel! Ígérjük, csak akkor küldünk hírlevelet, ha egy fontos információt osztunk meg, vagy többet egyszerre. Így is csökkenthető az e-mailek karbonlábnyoma.

  Szívesen olvasnék adatvezérelt kampányokról, mérhető üzleti sikerekről szakmai tartalmakat. A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.*
  Szeretnék értesülni a Culture.Crane kultúraspecifikus szakmai tartalmairól, eseményeiről. A feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.*
  Érdekelnek a marketing karbonlábnyomával és annak csökkentésével kapcsolatos hírek a Carbon.Crane-től. A feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.*